Erik Eijkemans

Hoi. Mijn naam is Erik Eijkemans, initiatief nemer van deze muziekschool. Ik geef o.a. drumles, gitaarles (voor beginners en gevorderde) EN band lessen. Ik ben begonnen met drummen toen ik 6 jaar oud was en ondertussen meer dan 2000  (prof.) optredens/gig's op mijn naam staan! In binnen en buitenland!
Gitaar ben ik gaan spelen toen ik 15 jaar was.     

Ik ben full time drumles gaan geven omdat het te gek is om met  cursisten, jong of oud op 1 lijn te komen. Ook krijg ik vaak cursisten met bijv. ADD, ADHD, autisme of dyslexie over de vloer wat ik te gek vindt om mee te werken!  Ik ontdek wat iemands goede "skill's" EN minder goede skill's zijn. Vervolgens ga ik jouw goede skill's gebruiken om goed te leren spelen! Daarmee groeit het plezier en je motivatie! Ik vertel je ook hoe je thuis doelgericht kan oefenen met relatief weinig tijd! Ik leer je niet alleen je instrument te bespelen, maar ik leer je ook hoe muziek werkt, en muziek te begrijpen.  Dat alles kan er zomaar voor zorgen dat jij misschien wel binnen een half jaartje in een band-project kan springen! Hoe TOF is dat...;-)  Het is voor mij de kick om te zien hoe de cursisten op die manier(en) ontwikkelen, en op hun eigen manier groeien in hun spel en muziek carrière. 
 Hopelijk tot snel, dan gaan we ontdekken wat jij allemaal kan!
Laterrr

Erik Eijkemans
Feature Media

Bart Candel

DOCENT SLAGWERK
 
Sinds 2015 ben ik afgestudeerd als uitvoerend muzikant aan de Fontys Rockacademie te Tilburg. Ik heb als drummer ruime ervaring met het spelen in bands in diverse stijlen. 

In mijn drumles gaat het om de muzikale ervaring! Ik pas de les aan op wat jij wilt leren. 
Er zijn meerdere manieren om met drums muziek te maken en deze komen als het even kan allemaal aan bod. Daar hoort natuurlijk ook techniek en theoretische kennis bij. De verhouding tussen de theorie en het uitvoeren is voor iedere les weer anders. Uiteindelijk vind ik het belangrijk dat er een duidelijke rode draad is tijdens de lessen, waarbij ik wel de nadruk leg op het spelen, want daar kom je uiteindelijk voor! 

Feature Media

Dave Vermeulen

Hoi, Ik ben Dave Vermeulen, 
gitaar docent/coach en band coach. Ook ben ik vestigingsmanager van Helmond voor Lokaal Muziekles!  Helmond is mijn thuishaven waar ik volle bak les geef. Op de woensdagen na, dan vind je mij op lokatie Someren EN Nederweert. Naast alle lessen die ik geef heb ik ook veel gig's en projecten met o.a. "Voltage", (mijn band), waar we op de grootste, en meest te gekke podia's van Nederland spelen voor duizenden mensen! Natuurlijk ga ik jou aansteken met mijn belachelijk grote passie voor gitaar spelen! Dat gevoel, dat gun ik iedereen! Gas erop! Proefles boeken. Tot zo....;-) 

Feature Media

Martijn Hurkmans  
(planning / gitaar)

De stille kracht achter Lokaal Muziekles! Martijn verzorgt o.a. de planning voor Lokaal Muziekles! Wil je een proefles boeken, of wil/moet je van lesdag veranderen, les tijden en/of duur wijzigen Stuur Martijn dan een mail naar: .
En hij gaat het fixen voor je.
(Administratieve vragen over bijv. inschrijvingen, betalingen of facturen? 
Mail je naar : .) 

Daarnaast is hij ook nog eens een fantastische gitaar docent / coach!
Wil je meer regelmaat en structuur met je gitaar lessen? Dan is Martijn ook daar dé man voor. 
Boek die proefles bij Martijn!

Feature Media

Jetteke Hendriks. (zang / cabarette)

Hallo dan, mijn naam is Jetteke Hendriks. Zingen is mijn ding. 
Jij staat te kijken wat jij allemaal met jou stem kan doen.  Kom het proberen. Zodat niet alleen de badkamer kan genieten van jou stem maar misschien de rest van Nederland ook wel. Samen gaan we ook veel lachen, want naast zang les geven en coachen, zijn o.a. lachen ook capaciteiten waar ik goed in ben. ;-) Ik hoop je snel te mogen begroeten bij een gratis proefles voor zang!

Feature Media

  (administratie)


Heb je vragen over een factuur, inschrijving, of wil je een administratieve wijziging doorgeven? 
Mail dan naar:

Feature Media

Ruud de Boer

Gitaar docent / coach! 

Nieuwe collega

Wordt jij onze nieuwe collega?

Je volgt je passie voor muziek net als ons en vindt het fantastisch om mensen te leren hoe ze hun instrument kunnen gebruiken.