Erik Eijkemans

Hoi. Mijn naam is Erik Eijkemans, initiatief nemer van deze muziekschool. Ik geef o.a. drumles, gitaarles (voor beginners en gevorderde) EN band lessen. Mijn specialisatie EN grote passie ligt (nog steeds) bij drums. Ik ben begonnen met drummen toen ik 6 jaar oud was. En ondertussen meer dan 2000  (prof.) optredens/gig's op mijn naam staan! In binnen en buitenland!
Gitaar ben ik gaan spelen toen ik 15 jaar was.     

Ik ben full time drumles gaan geven omdat het te gek is om met  cursisten, jong of oud, op 1 lijn te komen. Ook ben ik me gaan specialiseren op cursisten met bijv. leer of concentratie problemen, ADD, ADHD, autisme, dyslexie, etc. en is daarmee voor mij een hele nieuwe en te gekke wereld open gegaan! Iedereen kan een instrument leren, en leren muziekmaken.
Ik ontdek wat iemands goede "skill's" EN minder goede skill's zijn.  En met die kennis gaan we samen jou leer pad uitstippelen. Dat zorgt voor groei, plezier en motivatie! Ik vertel je ook hoe je thuis doelgericht kan oefenen met relatief weinig tijd! Ik leer je niet alleen je instrument te bespelen, maar ik leer je ook hoe muziek werkt, en muziek te begrijpen.  Dat alles kan er zomaar voor zorgen dat jij misschien wel binnen een half jaartje in een band-project kan springen! Hoe TOF is dat...;-)  Het is voor mij de kick om te zien hoe de cursisten op die manier(en) ontwikkelen, en op hun eigen manier groeien in hun spel en muziek carrière. 
 Hopelijk tot snel, dan gaan we ontdekken wat jij allemaal kan!
Laterrr

Erik Eijkemans
Feature Media

Tim Van Den Eijnden

GITAAR DOCENT / BAND COACH
Wat ik het allerleukste werk vind? Muziekles geven natuurlijk. Het is geweldig om het proces van meer spelplezier en groei van de leerling mee te maken. Ik vind het belangrijk om de lessen aan jouw wensen aan te passen. Wil je pop, rock/metal of klassiek? Of juist blues of jazz? Dan gaan we daarmee aan de slag. Dat kan mét of zónder noten lezen. Ik zorg dat je een goede technische basis krijgt zodat je ook gemakkelijk van stijl over kunt stappen en dat je liedjes snel eigen maakt. Kom vooral een proefles nemen. 
See you Soon! 

Feature Media

Dave Vermeulen

(Gitaar docent / band coach)

Hoi, Ik ben Dave Vermeulen, 
gitaar docent/coach en band coach. Ook ben ik vestigingsmanager van Helmond voor Lokaal Muziekles!  Helmond is mijn thuishaven waar ik volle bak les geef. 
Naast alle lessen die ik geef heb ik ook veel gig's en projecten met o.a. "Voltage", (mijn band), waar we op de grootste, en meest te gekke podia's van Nederland spelen voor duizenden mensen! Natuurlijk ga ik jou aansteken met mijn belachelijk grote passie voor gitaar spelen! Dat gevoel, dat gun ik iedereen! Gas erop! Proefles boeken. Tot zo....;-) 

Feature Media

Martijn Hurkmans  
(planning / gitaar)

Mijn naam is Martijn Hurkmans, gitaardocent sinds 2014 bij Lokaal Muziekles. Vanaf mijn 8ste speel ik al (bas)gitaar en ik geef al ruim 20 jaar les. Heb in verschillende coverbands gespeeld en verzorg lessen van klassiek tot heavy metal. Op noten of op gehoor. Ik probeer zoveel mogelijk maatwerk te leveren aan de leerling. Dus je bepaalt zelf op welke wijze je gitaar wilt leren spelen. Grz. Martijn.

Martijn is ook één van dè stille krachten achter Lokaal Muziekles! Hij is verantwoordelijk voor onze totale planning. Hij boekt alle (proef) lessen in en houd de roosters van alle docenten scherp in de gaten. 
Dus...,wil je een proefles boeken, of wil/moet je van lesdag veranderen, les tijden en/of duur wijzigen? Stuur Martijn dan een mail:

P.s. Administratieve vragen over bijv. inschrijvingen, betalingen en/of facturen? 
Mail dan naar Lieke H. :

Feature Media

Jetteke Hendriks. (zang / cabarette)

Hallo dan, mijn naam is Jetteke Hendriks. Zingen is mijn ding. 
Jij staat te kijken wat jij allemaal met jou stem kan doen.  Kom het proberen. Zodat niet alleen de badkamer kan genieten van jou stem maar misschien de rest van Nederland ook wel. Samen gaan we ook veel lachen, want naast zang les geven en coachen, zijn o.a. lachen ook capaciteiten waar ik goed in ben. ;-) Ik hoop je snel te mogen begroeten bij een gratis proefles voor zang!

Feature Media

Lieke Hurkmans  
(afd. administratie)


Heb je vragen over een factuur, inschrijving, of wil je een administratieve wijziging doorgeven? 
(beperkte uren beschikbaar)

Mail dan naar:  

Feature Media

Marianne Bouwman

Hoi, 
Ik ben Marianne Bouwman, leuk dat je even verder kijkt. Heb jij altijd al piano willen spelen of ben je nieuwsgierig of je het leuk vindt? Je kunt gratis een proefles volgen. 
Ik geef sinds 20 jaar pianolessen aan kinderen en volwassenen. Muziek speelt al mijn hele leven een grote en belangrijke rol. Naast piano- en gitaarles heb ik ook verschillende kinderkoren gedirigeerd. Gedurende de lessen boek je snel resultaat. Door o.a. samenspel en verschillende leermethodes kun je al snel leuk spelen. Van pop tot klassiek, de keuze is reuze. Samen maken we de les leerzaam en gezellig. 
Tot ziens!

Nieuwe collega

Wordt jij onze nieuwe collega?

Je volgt je passie voor muziek net als ons en vindt het fantastisch om mensen te leren hoe ze hun instrument kunnen gebruiken.